Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Spotify’da Müzik Listesi Olan Kitap: The Profesyonel

Spotify’da Müzik Listesi Olan Kitap: The Profesyonel

Yüce Zerey'in iş hayatı ve onun eğlenceli detaylarıyla dalga geçtiği kitabı interaktif özelliğiyle de fark yaratıyor.

Türk pazarlama sektörünün dijital liderlerinden Yüce Zerey‘i önceden CNN Türk internet sitesinde, şimdilerde de Radikal gazetesinde yazdığı yazılarla da tanıyoruz. Bu yazılarında iş hayatını, kurumsal kültürü müthiş bir mizahla tiye alan Zerey, yazılarını “The Profesyonel” adlı kitabında derledi.

Kitabın bir de interaktif olma özelliği var. Zerey, Spotify’la işbirliği yaparak kitaba özel bir çalma listesi hazırlamış. Bu listeyi doğrudan yüklemek de mümkün, kitap içinde ilgili bölümlerde karşınıza çıkan QR kodu okutup şarkıları tek tek dinlemek de. Yüce her bölüm için ayrı bir şarkı seçmiş ve listede 29 şarkı bulunuyor. tüm şarkıların dinlenmesi yaklaşık 2 saat sürüyor. Aşağıda sektörel sunumlarıyla tanıdığımız Yüce Zerey’in kitabı için hazırladığı sunumu ve projenin Yüce’nin tarzıyla anlatımını da bulabilirsiniz.

2011’de Bigumigu olarak biz de bir etkileşimli kitap projesi geliştirmiş ve Dizüstü Edebiyat’ın yayınladığı 1 Kadın 2 Salak kitabının içeriklerinin mobil entegrasyonunu geliştirmiştik.