Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Sporcu Yaptığı Toplam Antrenman Kadar İyidir

Bir Sporcu Yaptığı Toplam Antrenman Kadar İyidir

Under Armour’un “Rule Yourself" kampanyası, her antrenmanın değerini ve sporculara kattıklarını görkemli bir post-prodüksiyon harikası filmle anlatıyor.

Under Armour’un Rule Yourself (Kendini Yönet) kampanya filminde; zamanında bedensel özellikleri ve yeteri kadar küçük olmadığı sebebiyle kabul edilmediği Amerikan Bale Tiyatrosu’nun şimdi baş dansçısı olan Misty Copeland, NBA’de Sezonun En Değerli Oyuncusu Ödülü’nü (MVP) kazanmış Stephen Curry ve golf dünyasının en önemli şampiyonası olam Majors’ta iki kere şampiyon olan Jordan Spieth rol almış.

Video; “You are the sum of all your training” (Sen idmanlarının toplamısın) mottosunu; yani sporcuların bir müsabaka ya da gösteride hünerlerini sergilemeleri gerektiği “o” an geldiğinde, uzun saatler ve sayısız gün süren süren sıkı çalışmalarının toplamı olduğu fikrini, marşvari epik bir müzik eşliğinde, destansı bir görsellikle anlatıyor.

Droga5 tarafından hazırlanan kampanya filminin yönetmenliğini Reset’in Akademi ödüllü yönetmeni Wally Pfister yapmış. Kampanya filmi sosyal medyada #RuleYourself #IWILL etiketleriyle paylaşılıyor.

Spor ayakkabı, spor kıyafetleri ve ekipmanları üreticisi olan Under Armour’un kampanyayla ilgili yorumu şöyle: “Sporculara, kendilerini her gün geliştirebilecekleri ve içlerindeki orduyu büyütebilecekleri ilhamı vermek istiyoruz. Ve şartlar ne kadar çetin olursa olsun başarıya odaklanmalarını istiyoruz.”

Künye:

Ajans: Droga5 New York
Reklamveren: Under Armour
Yönetmen: Wally Pfister
Yapım Şirketi: Reset Content

Görsel; Youtube