Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Spike Jonze, Kenzo’nun Yeni Parfümü İçin Yönetmen Koltuğunda

Spike Jonze, Kenzo’nun Yeni Parfümü İçin Yönetmen Koltuğunda

Kenzo’nun yeni kokusu Kenzo World’ün reklam filminde ünlü yönetmen Spike Jonze, aktris Margaret Qualley ve dans var.

Kenzo, yeni parfümü Kenzo World’ün tanıtım yüzü olarak aktris Margaret Qualley’yi seçti. Fatboy Slim’in “Weapon of Choice” müzik videosunda da imzası bulunan ünlü yönetmen Spike Jonze’un çekimler için yönetmen koltuğuna oturduğu reklam filmi, Los Angeles’daki Dorothy Chandler Pavilion’da geçiyor.

Qualley, Kenzo’nun yaratıcı yönetmenleri ve Opening Ceremony markasının kurucuları Carol Lim ve Humberto Leon’un görkemli davetin açılış konuşmasını yaptıkları sırada çok sıkılıyor ve monoton konuşmanın yapıldığı salonda bulunmak istemediği zorla gülümsemeye çalışsa da yüzünden okunuyor. Koridora çıktığında ise önce gözlerinden yaşlar geliyor sonra histerik bir şekilde gülümsüyor ve ilk önce birbirinden ilginç mimikler yaptığı yüzüyle, sonra tüm vücuduyla çılgın bir dansa başlıyor.

Qualley’nin bu hali, Fatboy Slim – Weapon of Choice müzik videosundaki Christopher Walken’ın Los Angeles Marriott Hotel’in lobisinde oturduğu koltuktan kalkıp kendini kaybetmiş gibi dans etmesini anımsatıyor. Vücut ve ruh arasındaki gelgitleri anlatan dans, her adımda giderek hararetleniyor.

Qualley, zümrüt yeşili elbisesinin eteklerini savura savura, merdivenlerden yukarı çıkıyor ve bir süre sonra elini kolunu kontrol edemez bir şekilde, sanki görünmeyen bir güç tarafından esir alınmış gibi çılgın dansına devam ediyor. Hatta bir ara parmak uçlarından kıvılcımlar çıktığı ve etrafındaki seramik vazolara, duvarlara ateş ettiği görülüyor.

İzleyiciyi dans etmeye davet eden hareketli ve eğlenceli reklam filmi, Qualley’nin çiçeklerden yapılan Kenzo World parfüm logosunun içinden geçerek binayı terk etmesiyle son buluyor. Çılgın dans figürleriyle dolu reklam boyunca çalan perküsyon ağırlıklı hareketli parça Mutant Brain, Ape Drums & Sam Spiegel feat. Assasin, dans koreografileri ise Sia’nın Chandelier klibinden aşina olduğumuz Ryan Heffington tarafından hazırlanmış.

Fatboy Slim – Weapon of Choice

Künye:

Marka: Kenzo
Yönetmen: Spike Jonze
Aktris: Margaret Qualley
Yetkili Yapımcılar: Humberto Leon, Carol Lim
Prodüktörler: Natalie Farrey, Vincent Landay
Prodüksiyon Şirketi: MJZ
Görüntü Yönetmeni: Hoyte van Hoytema
Editör: Eric Zumbrunnen
Koreograf: Ryan Heffington
Kostüm Tasarım: Heidi Bivens
Şarkı: Mutant Brain
Müzisyenler: Ape Drums, Sam Spiegel, Assasin

Görsel: YouTube