Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sosyal Sorumluluk Gönüllülerine Akbank Sanat’tan Konser Bileti

Sosyal Sorumluluk Gönüllülerine Akbank Sanat’tan Konser Bileti

Akbank Sanat, barınak yardımından kıyı temizliğine kadar birçok alanda gönüllü olan üniversite öğrencilerine etkinlik bileti armağan ediyor.

Kirlettiğimiz, zarar verdiğimiz Dünya’mıza bir nebze olsun değer yaratmak için çok çeşitli alanlarda faaliyet gösteren sayısız sivil toplum kuruluşu bulunuyor. Her biri kendi etik ve farkındalık öncelikleri içerisinde bu dünyayı daha yaşanılabilir kılmak için çaba harcıyor. Sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmalarıyla farklı zihinlerde yeni ufuklar açmayı amaçlıyor.

Ağırlıklı olarak gönüllülük esasına dayalı olan bu çalışma dinamiklerine Akbank Sanat’tan kaybedenin olmadığı bir katkı geldi. Doping etkisine sahip Şehrin İyi Hali kampanyası, üniversite öğrencilerini Sivil Toplum Kuruluşlarında gönüllü olmaya davet ediyor. TOG, Deniz Temiz Derneği ve Yedikule Hayvan Dostları Derneği işbirliğiyle hazırlanan projeyle üniversite öğrencileri önce sosyal fayda yaratmanın tadını alıyor ardından da 25. Akbank Caz Festivali’nde sahne alacak Belle & Sebastian konserine gidecek.

25 Eylül’e kadar Şehrin İyi Hali internet sitesi üzerinden başvuran öğrenciler; okul boyama, kıyı temizleme, barınaklara yardım etme gibi gönüllü görevlerinde yer alacak. 30 Ekim’de ise Belle & Sebastian konserini en önden izleyecek.

Görsel; Şehrin İyi Hali