Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sor, Söylesin: Hangi Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Sor, Söylesin: Hangi Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Noluyo.tv'nin geliştirdiği çevrim içi araç, takip ettiğiniz yerli ve yabancı yapımların yayın tarihlerini şlaks diye söylüyor.

Dizi takip etmenin en büyük külfeti yeni bölümün, yeni sezonun ne zaman başlayacağını takip etmek. Sezon biter, aylar geçer sen diziyi unutursun ve sezon başlangıcını da yayın programını da kaçırırsın. Sonra bir hüsran, bir hüzün.

E bu dizileri takip etmek için de sürekli Google aramaları veya program takip servislerinde tek tek düzenleme yapmanı gerekiyor. Ancak çoğu zaman tek ihtiyacınız olan şey dizinin yeni bölümünün ne zaman başlayacağını şlaks diye görmek.

Noluyo.tv‘nin geliştirdiği Ne Zaman Başlıyor? tüm bu muammayı ortadan kaldırıyor ve merak ettiğiniz dizinin başlangıç tarihini tek celsede yanıtlıyor. Bir şey seçmeye, liste oluşturmaya giriş yapmaya, kişiselleştirilmiş sayfalar yaratmaya gerek yok. Better Call Saul ne zaman mı başlayacak? Yaz, söylesin. Hatta dizinin tam ismini de yazmaya gerek yok, sen yazdıkça o tamamlıyor.

Ne Zaman Başlıyor? aracının veritabanını test ederken AMC, HBO, CW gibi ABD menşeli kanalların ve yerli yapımların programlarına sahipken Gumball, Rick & Morty veya Adventure Time gibi Cartoon Network ve Adult Swim’in programlarının yer almadığını gördüm.

Görsel; Ne Zaman Başlıyor?