Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sizin Yerinize Ayrılık Mesajı Atan Mobil Uygulama

Sizin Yerinize Ayrılık Mesajı Atan Mobil Uygulama

BreakupText ayrılmak isteyen ama nasıl söyleyeceğini bilemeyenler için otomatik olarak uzun uzun ayrılık mesajları hazırlıyor.

Mesajla kendinden ayrılan taraf olmayı istemeyen kadar ayrılık mesajını yazmayı beceremediğinden bunu tercih etmeyen insan da çok olabilir. Çok uzatmadan, kırıcı olmadan (?) doğru cümlelerle gerekli mesajı verebilmek ciddi mesaj yazma kabiliyeti ister. Sahip olmayana spesifik yetiler veren mobil uygulamalardan biri de BreakupText.


Uygulama üzerinden cinsiyetini seçiyorsunuz, daha sonra da seçenekler üzerinden ayrılma sebebinizi. Bu artık ilginizi kaybettiğiniz de olabilir, başka birini bulduğunuz da, bir ayı tarafından tartaklanıp ayıya döndüğünüzü de söyleyebilirsiniz. Uygulama ise bunu aşırı derecede uzun bir ayrılık mesajı metnine çeviriyor aşağıdaki gibi:
Jake Levine ve Lauren Leto tarafından geliştirilen uygulama ile 5 saniye içinde 162 kelimelik epik bir ayrılık mesajı oluşturabiliyorsunuz. Onlar da tabii kendilerinin ve arkadaşlarının başından geçen olaylardan ilham almışlar. Yalnızca bir tatil gününde tanışıp birkaç gün ya da saat geçirdiğiniz birinden kafa yorduğunuz ciddi mesajlarla ayrılmak gülünç olabilyor, belki de bu uygulama iyi bir yoldur.
Kurucuları bile uygulamanın asıl amacının biraz da geyik olduğunu itiraf ederken uygulamayı indirip kullananların en azından yarısının ciddi ciddi faydalandığını söylüyor.