Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sıkıldıkça Desenini Değiştirebildiğiniz Spor Ayakkabılar

Sıkıldıkça Desenini Değiştirebildiğiniz Spor Ayakkabılar

ShiftWear, elektronik kağıt sayesinde üzerindeki görseli akıllı telefon üzerinden değişebildiğiniz bir ayakkabı tasarımı.

Elektronik kağıt kullanım sınırları tamamen hayal gücümüzle ilintili. Bu kağıtla bir telefon kılıfı, akıllı telefonun bildirim ekranına dönüşebiliyor. Veya kıyafetler tasarlanıp modaya teknolojik bir dokunuş yapılabiliyor. Fakat bu sefer özelleşmek için çok çaba sarfeden aksesuarlarımızdan birisi için geliyor; ayakkabılarımız.

Indiegogo üzerinde fonlanan ShiftWear, üzerindeki elektronik kağıt yardımıyla ayakkabılarımızı istediğimiz tasarıma sokmamızı sağlıyor. Bir gün Michael Jordan’ın efsanevi sayısıyla yürürken ertesi gün bayıldığınız bir GIF’i koyabiliyorsunuz. Böylece günlük tasarım içerisinde renk, animasyon veya görsel yansıtabiliyor.

Geliştirilen akıllı telefon uygulaması üzerinden ise ShiftWear üzerine yansıtmak istediğimiz görüntüyü anında aktarabiliyor ve kontrol edebiliyoruz. Her adımda şarj olan çevre dostu ayakkabılar suya ve çamaşır makinesinde yıkanmaya karşı da dayanıklı.

Indiegogo kampanyasının bitmesine 14 gün kala %1408 destek gören ShiftWear, vadettiğini yerine getirdiği takdirde ayakkabı kavramıyla aklımızda çağrışanlar da büyük oranda değişecektir.

Görsel; ShiftWear