Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Şık Tasarımıyla Seyahatlerin Her İhtiyacını Karşılayan Sırt Çantası

Şık Tasarımıyla Seyahatlerin Her İhtiyacını Karşılayan Sırt Çantası

WIK PowerPak, valiz üzerinde taşıma askısından dahili USB girişine ve yağmurluğuna kadar bir yolculukta yaşanan her duruma çözüm üretiyor.

Sırt çantası dediğimiz aksesuar aslında insanın yanına bir şey alırken kullandığı en temel depolama birimi. Bir el çantası veya torba taşımak uzuvumuzu işlevsiz kılarken sırt çantası asgari fiziksel handikapla azami eşya taşımamızı sağlıyor. Gözümüz görmediği için de yük psikolojik olarak artmıyor. Minimalist ve işlevsel sırt çantası örneklerinde daha önce spor ve iş yaşamını birleştiren Aer Fit Pack ve içine dünyaları alabilen GOBAG ile karşılaşmıştık.

Bu kez ise mobil yaşamın ve uluslararası seyahatin içinde yaşayan bir nesil olarak bilgisayar, pasaport, şarj kablosu, harici şarj aletleri gibi tüm ekipmanları bir arada taşıyabilen hatta 10.000 mAh gücündeki harici şarj ekipmanını çanta üzerindeki USB çıkışıyla sunan, yağmurluklu bir sırt çantasıyla baş başayız. WIK PowerPak, Kickstarter’da başarıyla hedeflediği miktarı toplayan bir girişim. Her cihaz ve ürün için ayrı gözü bulunan, şarj kablosunu bir yığının içinde kaybetmeyen ve bilgisayar gözünü geniş açılı fermuarıyla kolay erişilebilir hale getiriyor.

WIK PowerPak‘in bir diğer özelliği de uluslarası uçuşlarda güvenlikten geçerken bilgisayarımızı ayrıca bir kutuya koyup güvenliğe gösterme sorununu çözmesi. TSA onaylı sırt çantası güvenlikten tek parça halinde geçebiliyor. Beklenmedik bir anda yağmurla karşılaşırsanız da yağmurluğunuzu sırt çantasına siper etmek yerine kendi yağmurluğunu açabiliyorsunuz. Tekerlekli valizlerin üzerindeki çekme sapına sabitlenebilmesi de “Çantam düştü mü? Sallanmaya devam ediyor, sanırım düşecek!” endişesini ortadan kaldırıyor.

Kickstarter’da kampanyayı fonlamak ve erken dönem sipariş vermek için burayı ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kickstarter.com/projects/wikcables/wik-powerpak-the-ultimate-travel-and-edc-backpack/

Görsel; WIK PowerPak