Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Shazam’de Sevdiğiniz Sanatçının Keşiflerini Takip Dönemi

Shazam’de Sevdiğiniz Sanatçının Keşiflerini Takip Dönemi

En sevdiğiniz sanatçıların hangi parçaları "shazam"lediğini görmek artık mümkün.

Hoşunuza giden veya unuttuğunuz bir parçanın adını ve sanatçısını öğrenmek istediğinizde yardımınıza koşan Shazam servisin sanatçılar tarafından da kullanıldığını hatırlatmakla kalmayıp onların gün içinde hangi parçaları merak ettiğini tüm Shazam kullanıcılarıyla paylaşan özelliğini çıkardı.

En sevdikleri ana akım sanatçılarının merak ettiği parçaların izini sürmek sıkı bir hayran kitlesinin servisle daha sağlam bir bağ kuracağının da kuşkusuz işaretçisi. Sanatçı takibi özelliği kapsamında Mariah Carey, Coldplay, Shakira, Alicia Keys, Pearl Jam, Maroon 5, Imagine Dragons, One Direction, One Republic, Fall Out Boy, Usher, Pitbull, Enrique Iglesias, Shaggy, Macklemore and Ryan Lewis, Jason DeRulo, Calvin Harris, Avicii, Linkin Park ortamda merak ettikleri parçalara erişebileceğiniz sanatçılardan bazıları.

Takip ettiğiniz sanatçıları istediğiniz zaman takipten çıkartabileceğiniz gibi sanatçıların ortamda kaç takipçi sayısının olduğunu, kendi sayfalarında merak ettikleri parçalar dışında kendilerine dair müzik videoları gibi paylaşımları da bulabileceksiniz. “Shazam”lenen parçaları beğenme seçeneğiniz de söz konusu.

Konudan bağımsız olarak, Shazam’e gelen güncellemelerin bir değeri de merak ettiğiniz parçanın toplamda kaç kez “shazam”lendiğini görebilmenizi sağlayacak.

Kaynak, Manşet görseli: YouTube