Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevgilinize Telefonla İlgilenmeyi Yasaklayan Mobil Uygulama

Sevgilinize Telefonla İlgilenmeyi Yasaklayan Mobil Uygulama

Movistar'ın geliştirdiği mobil uygulama sayesinde ona zaman ayırmadığınızdan şikayet eden sevgiliye zaman hediye edebiliyorsunuz.

Yalnızca iki kişiye ait özel zamanlarda bile telefonunu elinden düşürmeyen sevgili modeli vardır ve karşısındakini deli eder. Deli eden tarafa fayda sağlayan I Off You, sevgilinize telefondan uzak zaman hediye etmenizi sağlayan bir uygulama, yani ‘önümüzdeki 3 saat boyunca telefonuma dokunmayacağım ve seninle olacağım’ı hediye olarak sevgilinize veriyorsunuz, ama mobil bir uygulama üzerinden sözünü vererek.
Kısa film niyetine izleyip paylaşabileceğiniz, sanat eseri tanıtım filmi;

Uygulamadan gelen mesajda sevgilinizin size telefondan uzak kaç saat hediye ettiğini söylüyor ve telefonuna kilit geliyor 🙂 Eğer sevgilinize onunla geçireceğiniz 3 hediye ettiyseniz ve 3 saat dolmadan önce telefona dokunursanız telefon acayip bi sesle alarm verip ötüyor. Tabii ki kilit gerçek değil, telefonunuz hala kullanılabilir durumda aslında.
Uygulama; şimdinin ‘seni seviyorum’unun, I Off You ile akıllı telefondan uzak durmak olduğunu söylüyor. Eğlenceli bir sevgililer günü işi olmuş geride bıraktığımız, herhangi bir günde de gayet kullanılır.Uygulama Movistar tarafından geliştirilmiş.