Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevgililer Günü’ne Leziz Hediye: Doritos’larla Gül Buketi

Sevgililer Günü’ne Leziz Hediye: Doritos’larla Gül Buketi

Sevgililer Günü için olabilecek en leziz, en romantik hediye; ketçaplı Doritos'lardan gül buketi.

Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz insana ne alacaksınız? Çikolata mı, kitap mı yoksa bedenini tutturamadığınız bir kıyafet mi? Hiç riske girmeyip çiçek mi alacaksanız? BBDO Toronto‘nun çok daha iyi bir fikri var. Sevdiğiniz insana ketçaplı Doritos’lardan yapılmış bir demet gül hediye edin. Böylece birlikte film izlerken de afiyetle yiyebilirsiniz.

BBDO Toronto imzalı kampanya Doritos ketçaplının geri dönüşünü kutlarken alışılageldik hediye portrelerinden kaçınan yeni nesil çiftlerin de çözümü oluyor. İşin tek kötü yani kampanyanın Kanada odaklı olması ve başka bir ülkede bulunmuyor oluşu. Eğer Toronto, Vancouver ve Montreal’de yaşıyorsanız kampanya için hazırlanan Doritos Ketchup Roses internet sitesi üzerinden sipariş vererek bu leziz hediyeye erişebilirdiniz. Çünkü şu anda tüm ketçaplı Doritoslu buketler tükenmiş durumda.

“Ben bunu kendim de yaparım ne var ki?” diyorsanız, internet sitesi üzerinde yapım aşamaları da yer alıyor. 5 düz Doritos ve pek çok kıvrık Doritos ile harikalar yaratabilirsiniz.

70’lerin telepazarlama üsluplu reklam filmi ise kampanyanın eğlenceli dilini bir tık daha yukarı taşıyor.


https://www.youtube.com/watch?v=51yQ51mg4uA



Görsel, YouTube