Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevgiliden Ayrı Dizi İzletmeyen Akıllı Yüzük

Sevgiliden Ayrı Dizi İzletmeyen Akıllı Yüzük

Cornetto’nun tasarladığı akıllı yüzük, birlikte severek izlediğiniz dizinin yeni bölümünü sevgilinizden habersizce önceden izlemenizi engelliyor.

Sevgilinizin, beraber izlemeyi sevdiğiniz -ya da öyle sandığınız- favori dizilerinizin yeni yayınlanan bölümlerini sizden önce seyretmesi ve size bu konuda ihanet etmesi canınızı mı sıkıyor? Yazın gelişini müjdeleyen ve hazırladığı kampanyaların çoğunda aşkı yücelten dondurma markası Cornetto’nun “Love Should Last Longer Than One Season” (Aşk Bir Sezondan Uzun Sürmeli) söylemini taşıyan “Commitment Rings” (Bağlılık Yüzükleri) kampanyası, bu ihanete dayanamayan çiftler için biçilmiş kaftan.

Yüzüklerin kullanımı ise şöyle: Çiftler, akıllı yüzükleri taktıklarında birbirlerine bir anlamda bağlılık yemini etmiş ve dizileri artık birlikte izleyeceklerinin sözünü vermiş oluyor. Yüzükler, akıllı telefon uygulamasıyla kaydediliyor ve birlikte izlenecek dizilere, uygulama üzerinden karar veriliyor.

Cornetto’nun parlak reklamcılık zekasının son ürünü olan bu yüzükler, NFC (Near Field Communication – Yakın Alan İletişimi) teknolojisi kullanıyor.

NFC, kısa mesafeler arasında kablosuz bağlantı standardını kullanan ve oluşan manyetik alanla harekete geçip iki cihazın birbiriyle bağlantı kurmasını sağlayan bir teknoloji. Bağlılık yüzükleri, internet üstünden video yayını yapan Netfix, Hulu ve Amazon Prime gibi hizmetlere 6 ay yani 1 sezon boyunca bağlı kalıyor.

Çiftler yeterince yakın mesafede olduklarında, yüzüklerin yaydığı sinyal, mobil uygulama tarafından belirleniyor ve dizilerdeki kilit otomatik olarak ortadan kalkıyor. Eğer, eşinizi ya da sevgilinizi aldatma eğilimindeyseniz, sevdiğiniz dizilere en azından farklı bir Netflix hesabı açana kadar veda ediyorsunuz.

Görsel: YouTube