Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Şekilden Şekile Giren Kedi Evleri: BoxKitty

Şekilden Şekile Giren Kedi Evleri: BoxKitty

BoxKitty, kedileriniz için birbirinden farklı tasarımlarda oyun alanları yaratabileceğiniz ve Indiegogo’da destek arayan modüler kedi evleri projesi.

Tasarımcıların ve alanında uzman karton üreticilerinin aralarında yer aldığı bir ekip tarafından hazırlanan ve test aşamasında birkaç kedinin kullanıldığı BoxKitty, yaptığınız tasarımı dilediğiniz an değiştirmenize olanak tanıyan, dört ayaklı tüylü dostlarınıza birbirinden farklı oyun alanları yaratabileceğiniz modüler bir kedi evi sistemi.

BoxKitty ile birbirinden farklı 8 kutunun düz halde evine ulaşıyor. Bağlantı aparatları sayesinde bu karton kutuları birbiri ardına, alt alta ya da üst üste ekleyerek kedi dostunuzun oyun oynarken eğleneceği veya içinde uyuyabileceği evler oluşturabiliyorsunuz.

Çift kat karton kullanılarak hazırlanan ve diğer kartonlara göre daha dayanıklı olan BoxKitty’yi kullanmak istemediğiniz zamanlarda katlayıp bir kenara kaldırabiliyorsunuz.

Indiegogo’da destekçi arayan, 1 ay sonra sona erecek olan ve şu ana kadar 2.324 dolar desteğe ulaşan proje, 10.000 dolar hedefliyor.

BoxKitty’nin
erken sipariş kitinde ise 14 parçalık kutu, 2 küp ve birleştirme parçaları, 55
dolar artı kargo ücreti karşısında kedi dostlarına ulaştırılacak.

Görsel: BoxKitty, YouTube