Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sandviç Büyüklüğünde Akıllı Fener

Sandviç Büyüklüğünde Akıllı Fener

BioLite BaseLantern, açık hava kullanımı için ideal çözümler sunan kablosuz bağlantılı ve kompakt boyutlardaki bir fener.

BioLite tarafından geliştirilen BaseLantern, aydınlatmayı kablosuz bağlantıyla birleştirerek portatif aydınlatma seçenekleri yaratan dünyanın ilk seramik akıllı feneri. Atıştırmak için sırt çantanıza koyduğunuz bir sandviç boyutlarındaki feneri; evinizin balkonunda, arka bahçenizde, kampta, festivalde, piknikte, plajda; kısacası açık havada yapılan tüm aktivitelerde rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Geniş alanları yaydığı güçlü ışıkla aydınlatabilen BaseLantern, teknolojik aletleri şarj edebiliyor ve şebeke elektriğine ihtiyaç duymadan en kaliteli şekilde aydınlanmanızı sağlıyor.

Mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilen Bluetooth kontrolü kullanıcıya fenere dokunmadan; yakınlık, ışık rengi ve yoğunluk ayarının yanı sıra gerçek zamanlı enerji analizi yapabilme gibi özgürlükler tanıyor.

12.000 mAh ve 7.800 mAh olmak üzere iki modeli olan ürünün pili ile taşınabilir bir güç ünitesi olarak da kullanılabilen BaseLantern, açık hava etkinlikleri sırasında akıllı telefonunuzu, akıllı saatinizi ya da laptopunuzu şarj etmenize fırsat veriyor ve doğada da olsa teknolojiden vazgeçemeyenlere önemli bir kullanım sunuyor. Farklı avizeler ve lambalar da bağlanabilen BaseLantern, aydınlatma seçeneklerini genişletiyor.

Indiegogo’da fonlanan BioLite BaseLantern, 10 Haziran itibariyle sona eren kampanyasıyla 835.836 dolar miktarında, rekor sayılabilecek bir destek almayı başardı. 130 dolara sahip olabileceğiniz fenerin ekstra özelliklerle donatılan farklı içeriklerdeki paketleri de mevcut.

Görsel: Indiegogo, YouTube