Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sanatsal Fotoğraflarınızı Çektiğiniz Gibi Basın: Lomo’Instant Automat

Sanatsal Fotoğraflarınızı Çektiğiniz Gibi Basın: Lomo’Instant Automat

Lomo’Instant Automat, anlık fotoğraf çekmeyi ve fotoğrafların fiziksel birer kopyasını elinde bulundurmak isteyenlere özel, flaşlı şipşak fotoğraf makinesi.

Kickstarter’da fonlanan ve bir zamanlar çok popüler olan Polaroid şipşak fotoğraf makinesini anımsatan Lomo’Instant Automat, eski Polaroid modellerinden flaş ve otomatik özellikleriyle ayrılıyor. Yakın plan ve geniş açı fotoğraflar için ideal bir kullanım sunan Lomo’Instant Automat, anlık fotoğraf çekme keyfini bir adım öne taşıyor.

Diyafram açıklığını, enstantane hızını ve flaşı otomatik ayarlayan fotoğraf makinesi, her ışıkta fotoğraf çekebilmeyi sağlıyor ve herkes tarafından rahat ve zahmetsiz bir şekilde kullanılabiliyor. Siyah, beyaz, sarı ve kırmızı renk seçenekleriyle gelen makine, nostaljik ve şık bir tasarıma sahip.

Lomo’Instant Automat’ın yan tarafındaki LED ışıklı gösterge paneli kullanıcıya kaç pozu kaldığını gösteriyor. Kolayca ayarlanan çekim modları, nereye giderseniz gidin en güzel anları fotoğraflamanızı, hayal gücünüzü keşfetmenizi ve aynı zamanda sevdiklerinizle paylaşmanızı, onlara hediye etmenizi sağlıyor.

Balıkgözü mercek takılabilen objektif ve renkli jelatinler fotoğrafları çok daha eğlenceli, renkli bir hale getiriyor. Nostaljiyi günümüz teknolojisiyle buluşturan Lomo’Instant Automat’ın klasik paket içeriğine ön siparişle 150 dolara sahip olabilirsiniz.

Görsel: Kickstarter