Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sadece Bir Kere Kullanacağınız Eşyaları Satın Almayın Bumerangla Kiralayın

Sadece Bir Kere Kullanacağınız Eşyaları Satın Almayın Bumerangla Kiralayın

Bumerangla, paylaşım ekonomisiyle özel gün ihtiyaç duyulan teknolojik ürünler veya açık hava sporlarında kullanılan çadır, sırt çantası gibi eşyaları satın almak yerine kısa süreli kiralamamızı sağlıyor.

Kimi eşyalar var ki her gün ihtiyacımız olmuyor. Kullanacağımız o özel anlar günlük hayatımız içinde o kadar büyük yer kaplamıyor. Ancak öyle bir an geliyor ki kampa gidecek oluyorsunuz ve bir çadır, sırt çantası veya GoPro ihtiyacınız doğuyor. Veya bir arkadaşlar toplanıp PlayStation’a yeni çıkan bir oyunu oynayacaksınız, fakat kimsede konsol yok. Bu tip her an ihtiyacınız olmayan fakat böylesine özel zamanlarda yanınızda olsa yaşadığınız deneyimi artıracak eşyaları kiralamak için kurulmuş bir platform var.

İTÜ Çekirdek bünyesinden çıkan Bumerangla, paylaşım ekonomisini kullanarak dönemsel ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlıyor. Eşyalar için Airbnb gibi bir modele sahip olan servis, elinizdeki açık hava sporu, eğlence ve fotoğrafçılık gibi kategorilerdeki ürünlerin atıl kaldığı zamanı değerlendirmesi esasına dayanıyor. Kiraya verenler o an ihtiyaçları olmayan bu ürünlerden gelir elde ederken kiralayanlar da bu kısa süreli ihtiyaçlarını kolayca ve devasa masraflar yaratmadan çözüyor.

Görsel: Bumerangla