Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ruh Halini Emojilerle Gösteren Sırt Çantası

Ruh Halini Emojilerle Gösteren Sırt Çantası

Backpaix, şehir hayatı içinde ihtiyacınız olan her detayı karşılayabiliyor.

Kickstarter’da fonlanmakta olan Backpaix, kent yaşamı içinde rahatça kullanılmak üzere tasarlanmış bir sırt çantası. Ancak sadece kent ve tasarım kavramlarını birleştirmekle kalmayıp hayatın her noktasına entegre etmeyi de amaçlamış. Böylece ayakkabı gözü, bilgisayar ve tablet için yan cep, harici şarj cihazı gibi detaylar eklenmiş.

Her hava durumuna karşı dayanıklı olan ve geri dönüştürülmüş pet şişelerden üretilen Backpaix, rulo halinde genişleyen üst kısmı ve her türlü döküman ve eşyasınıza ayrı yeriyle günün farklı dilimlerindeki ihtiyaçları tek celsede karşılayabiliyor.

Tüm bunların yanı sıra Backpaix’in özelliklerinden birisi ise Smart Badge ismindeki çantanın önünde bulunan rozetler. Kickstarter projesi fonlandıktan sonra birçok özellikle donatılacağı söylenen bu rozetler, akıllı telefon bağlantısıyla kişiselleştirilebilir ve belirli durumlara karşı bildirim merkezine dönüşüyor. Buna örnek verilen kullanım yöntemlerinden birisi ise bisiklet üzerindeyken rozetin sizin rotanıza göre sinyal vererek arkasındaki sürücüleri bilgilendirmesi.

Kampanyanın bitmesine 29 gün bulunan Backpaix, hedeflenen miktarın %200 katından fazla destek topladı.

Görsel: Backpaix