Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
David Hasselhoff’un Retro Fütürizm Dolu Müzik Videosu

David Hasselhoff’un Retro Fütürizm Dolu Müzik Videosu

Kara Şimşek serisinin başrolü, 80'ler fütürizminin neredeyse tüm öğelerini birleştirerek o dönemi yeniden yaşatmış.

80’ler fütürizmi dediğimiz şey aslında çok uç görüntüler ve absürd kurgulardan oluşuyor. Nazilerle savaşan Viking kadınlar, uçan dönen silahlı çatışma sahneleri, dinazorlar, mavi ve kırmızı tonların hakimiyeti, Comodore64 sistemine sızarak zamanda yolculuk yapmak ve daha fazlası.

80’lerin unutulmaz dizilerinden Kara Şimşek’in (Knight Rider) başrolü Michael Knight’ı canlandıran David Hasselhoff, uzun süredir içimizde gizli kalan retro fütürizm sevdasını yeniden alevlendirdi. True Survivor isimli parçasına yayınladığı müzik videosunda o döneme ait her öğe ziyadesiyle kullanılıyor.

80’ler dönemi polisiye filmlerinin yeniden canlandırması olan Kung Fury isimli filmin tanıtım kampanyasında yayınlanan müzik videosu her iki taraf için de olumlu izler bıraktı. Kickstarter’da fonlanan Kung Fury’nin fragmanına ek olarak Hasselhoff’un videosu da filmin resmi müzik videosu oldu. Yayınladıkları blog içeriğiyle de yapılan açıklama da yönetmen David Sandberg’den sonra “Bir David’in yeterli olmadığını düşündük.” sözleri yer aldı.

Filmin yayınlanan resmi fragmanı ise;

https://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M
Görsel; Youtube