Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Red Bull TV İçerikleri Artık Apple TV’den de İzlenebilecek

Red Bull TV İçerikleri Artık Apple TV’den de İzlenebilecek

Red Bull'un video içeriklerini yayınladığı internet kanalı Apple TV platformuna eklendi.

Spor alanında, özellikle uç sporlar, motorsporları ve macera sporlarında yıllardır sürdürebilir sponsorluklar yürüten ve etkinlikler düzenleyen Red Bull, bu alanlarda yarattığı devasa içeriği de ayrıca pazarlamayı çok iyi biliyor (Red Bull’un nasıl bir medya şirketine dönüştüğünü sevgili Burçin Tarhan şu yazısında güzel bir şekilde özetlemişti).

Markanın video içeriklerini internet üzerinden sunduğu Red Bull TV adlı çevrimiçi TV oluşumu, Ocak 2014 sonundan itibaren Apple TV içinde de yer buldu. Ülkemizde de satılan Apple TV içindeki menüden Red Bull TV’ye tıklayıp müthiş içerikler karşısında şaşkına dönebilirsiniz. Mesela ben Sebastian Loeb’in Peugeot 208 T16 ile 2013 Pikes Peak’teki rekor turunun tam versiyonunu TV üzerinde HD olarak izlerken büyük keyif aldım.


Markaların sponsorlu içerik modası başladıktan sonra yavaş yavaş adım atmak zorunda oldukları içerik üretimi alanında Red Bull kendi ders kitabını yazıyor.
Bu arada ünlü Red Bull Stratos projesinin de GoPro tarafından çekilmiş yeni bir aktüel kamera çekimi videosu yayınlandı. Vaktiniz varsa izleyin mutlaka.