Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ratatat’ın Coachella Performansındaki Absürd Görseller

Ratatat’ın Coachella Performansındaki Absürd Görseller

5 seneden sonra yeni parça yayınlayan Ratatat, Coachella performansında GIF Sanatçısı Zolloc'un eserlerini kullanmış.

Belirli hareketleri takip eden eller, farklı birleşen uzuvlar, balon veya duman gibi yükselen objelerle GIF sanatçısı Zolloc‘un karakteristik çizgisi hemen fark ediliyor. Hatta el mimikleri ve hareketlerinde yetkin olan Zolloc, Game of Thrones’un GIF sanatçılarıyla yeniden yaratıldığı derlemede de bir eseri yer alıyordu.

Son olarak 3 boyutlu selfie’sinin GIF’ini yayınlayan Zolloc, geçtiğimiz hafta sonu için büyük bir taleple karşılaştı. New York’lu ikili Ratatat, sanatçının absürd çizgilerini ve ütopik anatomideki karakterlerini ve garip sanat algısını sahnede kullanmak istediğini söyledi. Her iki taraf için de büyük bir gelişmeye dönüşen bu andan sonra Ratatat’ın sahne ekibi GIF’leri yeniden düzenleyerek sahnede kullanılabilecek görsellere dönüştürdü.

http://zolloc.com/post/116396643909

10 – 12 ve 17 – 19 Nisan tarihlerinde düzenlenen müzik ve sanat festivali Coachella’da Zolloc’un hayranı olduğu bir grupla anılması, bu grubun da 5 yıl aradan sonra yeni parça yayınlaması yapbozun mutluluk verici parçalarıydı. Hem Ratatat’ın yeni parçasını hem de Zolloc‘un GIF’lerini videoda bulabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Spicm13kLMk






Görsel; Youtube