Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
QuickBooks: Sadece Muhasebecilere Özel Pop-Up Restoranlar

QuickBooks: Sadece Muhasebecilere Özel Pop-Up Restoranlar

Muhasebe yazılımı San Francisco ve Los Angeles'ta sadece müşterilerinin yararlanacağı gezi restoranlar kurdu.

Küçük ölçekli şirketlere hizmet veren bir muhasebe yazılımının kullanıcılarını önemsediğinin bir göstergesi olarak gezici restoranlar kuracağını düşünür müydünüz? Bu ince hareketi farklı sektörlerden bekleyip söz yazılım sektörü olunca pek inanılır bulmayacaksınız; fakat QuickBooks adlı yazılım şirketi sektörünün bu imajını yıktı.

RPA ajansıyla iş birliği yaparak San Fransisco ve Los Angeles’ta gezici restoranlar kurarak yaklaşık 500 muhasebeci kullanıcısının buralarda karınlarını doyurmalarını sağladı. Gezici restoranların en tatlı tarafıysa yazılımın zaman kazandıran özelliklerinden ilham alarak sunduğu menüydü denilebilir.

Muhasebecilerin bulut sistemi üzerinden müşterileriyle çalışabilmesinin temsili olarak onlara “Cloud Cocktail” adlı kokteylin sunulması, müşteriye ait tabloyla her şeye erişebileceklerini ara sıcakların metal koruyucu kapak altında gelmesi ve bazı muhasebecilerin deneyimin teması olan “Clear Your Plate” yazılı tabaklar üzerinden çikolata ve davetiyeyle mükafatlandırılması restoranda öne çıkan detaylardanmış.

Restoranlar için hazırlanmış menüye aşağıdaki görselden kabaca da olsa bakabilirsiniz.

Görseller: Creativity Online