Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Prodigio: Siz Uyanmadan Kahveniz Hazır

Prodigio: Siz Uyanmadan Kahveniz Hazır

Nespresso, sabah uyandığında en sevdiği kahveyi mutfakta hazır halde bulmak isteyenler için Prodigio'yu geliştirdi.

Nesspresso Prodigio, kahve olmadan güne başlayamayanlara, gün içinde sık sık kahve içme ihtiyacı hisseden kahve tiryakilerine mükemmel kahveyi yaratabilmeleri için diğer kahve makinelerinden çok daha fazlasını vadediyor ve mutfaktaki en iyi yardımcılarınızdan biri olmak istiyor.

Kullanıcının uzaktan kahve hazırlamasına yardımcı olan makine, aynı zamanda kahve veya su azaldığında, kapsül haznesi dolduğunda haber veriyor. Porsiyon kahve sektöründe öncü kabul edilen marka, bu iddiasını Prodigio’yla bir adım öne taşıyor. Bluetooth Smart teknolojisiyle birlikte kusursuz şekilde çalışan Nespresso akıllı telefon uygulaması, yalnızca birkaç basit parmak kaydırma hareketiyle kontrol edilebiliyor.

Damak zevkinize göre; Ristretto, Espresso yada Lungo lezzet modunda hazılayabileceğiniz, Yoğun (Intense), Dengeli (Balanced) veya Meyveli (Fruity) aromalardaki 22 farklı Nespresso Grand Cru kahve kapsülüyle hazırlayabileceğiniz birbirinden lezzetli kahveleri evinizin konforunda, oturduğunuz yerden kalkmadan, akıllı telefonunuzun ekranından birkaç dokunuşla hazırlayabiliyorsunuz. Kahvenizin sabah uyandığınızda hazır olması için zamanlayıcı ayarlayabiliyorsunuz. İstediğiniz kahveyi saniyeler içinde hazırlayan Prodigio’yu, kendi kendine kapandığı için daha sonrasında kapatmak zorunda da kalmıyorsunuz.

Kendi bakımını kendi yapan bu akıllı kahve makinesi sayesinde kullanıcıların kendine ayıracak zamanları artıyor. Prodigio, kullanıcısını yalnızca kahve kapsülü azaldığında, kapsül haznesi dolduğunda ve bakımını tamamladığında, Nespresso internet sayfasına bağlanıp kolayca kahve siparişi de verebildiğiniz akıllı telefon uygulaması üzerinden gönderdiği bilgi mesajlarıyla rahatsız ediyor.

Mobil uygulamanın nasıl çalıştığını görmek isteyenler, interaktif kahve deneyimini bu adresten kendi akıllı telefonlarıyla birlikte test etme fırsatı buluyor.

Görsel: YouTube