Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pozitif Live’dan Bir Kapadokya Festivali: Cappadox

Pozitif Live’dan Bir Kapadokya Festivali: Cappadox

Cappadox Festival müzik, zihin ve beden, gastronomi, el sanatları ve tasarım, görsel sanatları ve açıkhava etkinliklerini Kapadokya coğrafyasıyla buluşturacak.

Kapadokya sözü ve/veya görüntüsü geçtiği anda nefes kesici bir etki bırakırken Pozitif Live ve Argos Kültür Sanat, coğrafyanın kültürel mirasıyla oluşturacakları yeni yaratıcılık platformunu Cappadox Festival ile buluşturmaya hazırlanıyor. 

Yaratıcılık platformu derken; şimdilik kapsamına müzik, zihin ve beden, gastronomi, el sanatları ve tasarım, görsel sanatlar ve açıkhava üzerine etkinlikleri alan festival 16 – 18 Mayıs tarihleri arasında Uçhisar’da gerçekleşecek. 

Program ve biletlerle ilgili detaylar henüz belli olmamışken, festival komitesi doğa ve aile dostu bir festival olacağının da sözünü şimdiden veriyor. Cappadox’un gelecekteki gidişatında ise kurucu topluluğunu oluşturacak ilk katılımcıların festival deneyimlerinin söz sahibi olması bekleniyor. 

Programın detaylarını ve/veya biletlerle ilgili ilk gelişmeleri edinmek içinse internet sitesine e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.

Görsel: Youtube