Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pizza Hut’tan DJ’lere Özel Pizza Kutusu

Pizza Hut’tan DJ’lere Özel Pizza Kutusu

Pizza Hut, keyifle yenen lezzetli bir pizzanın ardından eğlenceye başlamak isteyenler için DJ kabinine dönüşen pizza kutusu tasarladı.

Otonom pizza kuryesi ya da sıfır tıklamayla sipariş özelliği gibi yenilikleri kullanan Domino’s Pizza kendini teknolojik bir şirket olarak tanımlasa da Pizza Hut, “dünyanın ilk DJ pizza kutusu” tasarımıyla dijital anlamda bir adım öne geçiyor. Geçtiğimiz aylarda McDonald’s servis tepsilerini benzer bir şekilde elektronik müzik enstrümanına çevirmişti. Pizza Hut İngiltere ise, DJ pizza kutusu tasarımı her ne kadar yalnızca Londra’da 5 ayrı noktadaki restoranında hizmete soksa da oldukça havalı bir uygulamayı pizza ve müzik severlerle buluşturmuş oluyor.

Standart karton pizza kutusundan farksız olan kutunun içinde gücünü pilden alan, Bluetooth’la bağlantı kurabilen, dokunmaya duyarlı 2 amfisiz pikap (deck), mixer, pitch ve ses tuşu gibi diğer kontrol edilebilen tuşlar yer alıyor. Controller pizza kutusu, akıllı telefon ya da dizüstü bilgisayara bağlanabiliyor ve Serato DJ gibi DJ yazılımlarıyla uyumlu olarak çalışabiliyor. Baskı elektronikleri konusunda uzman olan Novalia tarafından tasarlanan kutu, tanıtımı için çekilen kampanya filminde Rinse FM DJ’i Vectra tarafından test ediliyor.

Görsel: YouTube