Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pipo: Ortak Hobilerin Sosyalleşmeye Daveti

Pipo: Ortak Hobilerin Sosyalleşmeye Daveti

Üzerine konuşmak istediğiniz şeyleri çevrenizdeki yabancıların katılımıyla zenginleştiren buluşma uygulaması.

İnsanları birbirine bağlayan en temel hislerden biri ortak sevgiler, hobiler, ilgiler. Çünkü sevdiğimiz ve merak ettiğimiz şeyleri konuşmak heyecanlandırıyor bizleri. Fakat kimi zaman söyleyecek sözlerimize yanıt bulamayabiliyoruz. Aynı konuyla ilgilenen birini bulmakta zorluk çekiyoruz. Veya yeni biriyle paylaşmak istiyoruz görüşlerimizi.

Pipo, tam da bu düşünceyle yola çıkan bir girişim. Üzerine konuşmak istediğimiz konu hakkında bir gönderiyle konumumuza yakın olan kişileri bilgilenmesini sağlıyor. Eğer belirlenen buluşma saati ve yeri de uygunsa buluşma ayarlanmış oluyor. Baş başa veya daha kalabalık buluşmaları organize edebilmesi ve geniş konu yelpazesiyle kahve tabanlı buluşma uygulaması Freddo‘dan ayrılıyor.

İlgi alanıları siyasetten eğlenceye, sanattan kişisel gelişime, bilime kadar uzanan kategoriler arasından geniş bir yelpaze sunuyor. Ve tabii bu konuların alt başlıkları da eğlence dünyasında neleri sevdiğinizi seçmenizi sağlıyor. Kategoriler rafine edildiği için de gereksiz bildirimden sakınma imkanı sunuyor.

Şu an iOS platformunda beta sürecinde olan Pipo, Emin Erenoğlu ve Fatih Uslan tarafından geliştiriliyor. Pipo’nun App Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

https://vimeo.com/123697321

Görsel; Pipo, Vimeo