Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pil Bitmek Üzereyken, Telefonda Ne Kadar Hızlı Konuşabilirsiniz?

Pil Bitmek Üzereyken, Telefonda Ne Kadar Hızlı Konuşabilirsiniz?

38 gün pil ömrü vadeden Asus Zenfone Max, telefonumuzun pili bitmeye yakın derdimizi karşımızdakine hızlıca anlatmaya çalıştığımız anları tiye alıyor.

Hızlı rap tarzında müzik yapan Mac Lethal, Asus’un 38 gün pil ömrü vadeden akıllı telefonu Zenfone Max’in tanıtımı için Hollandalı reklam ajansı SuperHeroes ile bir araya geldi ve gizli kamerayla çekilen bir dizi reklam filmi hazırladı. Rotterdam’daki bir süpermarket, çekimin yapılacağı ilk yer olarak belirlendi.

Elinde, pili bitmek üzere olan bir telefon olan rapçinin telefondaki kişiye hazırlayacağı yemeklere göre marketten neler alacağını son hızda anlattığı ve karşısındakinin de fikrini almayı ihmal etmediği “Low Battery vs Speed Rapper” isimli reklam filminde, o an markette bulunanlar, daha önce muhtemelen telefonda bu kadar yüksek sesli ve hızlı konuşan biriyle karşılaşmadıkları için rapçiye kimi zaman gülümseyen yüz ifadeleriyle, kimi zaman da hayret dolu gözlerle bakıyor.

“The Cafe” isimli ikinci reklam filminde ise bir kafeye giren Mac Lethal, sipariş vermek için kuyruğa giriyor ve bu sırada aradığı kablolu televizyon müşteri hizmetleriyle rap yaparak, şikayeti hakkında yine oldukça yüksek bir ses seviyesiyle konuşmaya başlıyor. Bu konuşmaya kulak misafiri olanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Asus’un Zenfone Max kampanyası, “World’s Fastest Pizza Order” adındaki üçüncü reklam filmiyle sona eriyor. Mac Lethal, bu filmde de rap yeteneğini sonuna kadar konuşturuyor ve istediği malzemeleri tek tek sayarak saniyeler içinde dünyanın en hızlı pizza siparişini veriyor. Reklam filmi, #NoNeedToRush (Aceleye Gerek Yok) mesajıyla sona eriyor.

Kampanyanın kamera arkası görüntüleri:

Künye:

Marka: Asus
Başlık: “Low Battery vs Speed Rapper”
Ajans: SuperHeroes, New York
Üst Yaratıcı Yönetmen: Rogier Vijverberg
Sanat Yönetmenleri: Ola Syse, Arthur Manduapessy
Metin Yazarları: Elliot Stewart-Franzen, Dimitri Hekimian
Grafik Tasarımcılar: Krister Lima, Sofie Nilsson
Müşteri Hizmetleri: Django Weisz Blanchetta, Rob Zuurbier
Ajans Yapımcısı: Severien Jansen
Yönetmen: Teddy Cherim
Prodüksiyon Şirketi: Fat Fred
Editörler: Madja Amin, Martin Aggerholm
Müzik : Ricky Cherim
Ses Tasarım: Wave Studios

Görsel: YouTube