Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
PepsiCo Insight Challenge’ı Kazanan Girişimler

PepsiCo Insight Challenge’ı Kazanan Girişimler

Tüketici ve pazar alanında yenilikler sunan girişimleri ödüllendiren PepsiCo Insight Challenge'ı kazanan isimler.

Hızlı tüketim malları piyasasında yenilikler geliştirmek için Hackquarters, PepsiCo ve Nielsen tarafından organize PepsiCo Insight Challenge, 23 – 25 Eylül’de Kolektif House Levent’te gerçekleşti. Pazarın ihtiyaçlarına farklı çözümler sunmak üzere yola çıkan 16 ekibin yer aldığı etkinlikte Ourcart, Vispera ve Twentify kazanan isimler oldu.

Vispera ve Twentify, Nielsen’in küresel ekibiyle tanışmak için yakında yurt dışına gidecek. Amerika ve Israil’de ürünlerini sunan Ourcart da PepsiCo’nun küresel ekibiyle tanışmak için yakında Londra’ya gidecek.

Yarışmada yer alan diğer girişimler ise şunlar: Retailflux, Dreamrain, Getwizer, Visioninteractive, Snackz, REM People, Bonobo, Create-4, Datapare, Roamler, Udentify, Ekmob, Ardictech


Twentify

Şirketlere talep üzerine iş gücü sunan Twentify, geliştirdikleri mobil uygulamaları Bounty ile uygulama kullanıcıların marketleri dolaşarak, markalar adına veri toplamasını ve bu sayede gelir elde etmesini sağlıyor.


Vispera

Yapay zekanın görsel tanıma yeteneğinden faydalanan Vispera, raflardaki ürünlerin yerleşimini çekilen fotoğraflarla algılayıp sanal panorama yaratıyor ve ürünlerin yerleşimiyle artacak verimlilik konusunda yardımcı oluyor.


Ourcart

Görsel tanıma ve oyunlaştırma yardımıyla market alışverişlerini kolaylaştıran OutCart, alışveriş liste oluşturmayı, kitle kaynak yöntemiyle aynı ürünlerin farklı marketlerdeki fiyatlarını karşılaştırmayı ve tasarruf yapmayı sağlıyor.

Görsel: PepsiCo Insight Challenge