Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Outbox: Kapınıza Gelen Postaları E-postaya Dönüştürün

Outbox: Kapınıza Gelen Postaları E-postaya Dönüştürün

Kapınıza ya da posta kutunuza gelen tüm mektup, fatura ve kartları dijital ortamda takip etmenizi sağlayan uygulama; Outbox.

Outbox 3 günde 1 kapınıza gelen mektupları, faturaları, kartları toplayıp dijital hale getiren bir hizmet. Size gelen her şeyi düzenli ve daha kolay okunur bir şekilde websitesi ya da iPad uygulaması üzerinden görebiliyorsunuz, 2013’ün ilk çeyreğinde iPhone uygulaması da geliyor. Nerede olursanız olun, evinizden uzaktayken ya da çok yoğun olduğunuz bir dönemde arabadayken bile kapınıza gelenleri okuyup organize edebilirsiniz. İçlerinden ısrarla canlı halini elinizde tutmak istediğiniz bir şey olursa o parçayı uygulama üzerinden işaretliyorsunuz ve haftada 2 gün o yalnızca istediğiniz postalar şık bir paketle kapınıza geliyor.

Sağladığı en iyi faydalardan biri istenmeyen postalarınızdan kurtulabilmeniz, artık gelmesini istemiyorum dediklerinizin en baştan kağıda basılmasını önleyip bir daha görmeminizi ve üye listesinden çıkmanızı sağlıyor, aynen e-posta sistemindeki gibi. Neden zaten kapıma gelenleri bir servis alsın, içinde önemli bir şey varsa bana yeniden getirsin ve ben bunu neden bekleyeyim derseniz; deneyim ve zaman tasarrufu.

Türkiye’de bu hizmet olsa kullanırım sanırım, en azından fatura ödemelerini ve tarihleri kaçırmayı önler, çünkü içinde listeler oluşturabiliyorsunuz.