Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Öğrenciler için Pazarlama Dünyasına Giriş: 4. Boğaziçi Marka Zirvesi

Öğrenciler için Pazarlama Dünyasına Giriş: 4. Boğaziçi Marka Zirvesi

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından organize edilen etkinlik pazarlama dünyasıyla ilgili öğrencileri sektöre yakınlaştırmayı amaçlıyor.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü Satış ve Pazarlama Alt Kurulu bu yıl 4. Boğaziçi Marka Zirvesi’ni düzenliyor. Kurumsal dünyadan pek çok önemli şirketten yöneticilerin katılacağı etkinlik, pazarlama ve satış alanıyla ilgili öğrencilerin kendilerini geliştirebileceği bir alan yaratmayı amaçlıyor.

63 yıllık bir kulübün çatısı altında çıkan 4. Boğaziçi Marka Zirvesi, alanındaki tecrübeli isimleri konuşmacıları ağırlayarak bu alanda kendini geliştirmek isteyen kişilerle fikir alışverişinde bulunması için zemin yaratıyor. Boğaziçi Marka Zirvesi, 9 – 10 – 11 Aralık’ta Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi’ndeki Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Marka Konseyi yönetim kurulu başkanı Güven Borça, Mutfak Sanatları Akademisi kurucusu Mehmet Aksel, Batesmotelpro ekibi gibi konuşmacıların yanı sıra L’Oréal, Anadolu Grubu, Yıldız Holding , Colgate Palmolive, Henkel, KPMG, Eczacıbaşı ve Eti gibi büyük markaların üst düzey yöneticileri de etkinlikte yer alacak isimler arasında.

Bigumigu’nun da basın sponsoru olarak yer aldığı Boğaziçi Marka Zirvesi’nin etkinlik ve katılım detayları hakkında bilgi almak için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: Boğaziçi Marka Zirvesi