Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
NodPod Baş Hamağı Yolculukta Uyumayı Kolaylaştırıyor

NodPod Baş Hamağı Yolculukta Uyumayı Kolaylaştırıyor

Çene altına yerleştirilen NodPod yastık, uzun yolculuklarda rahat bir uyku çekmek isteyenlere ideal bir seçenek sunuyor.

Sık sık seyahat eden ve bu seyahatlerde uyku problemi çeken Paula Blankenship tarafından geliştirilen NodPod, yolculukta uyumayı kolaylaştıran bir baş hamağı. Uçakta, trende, otobüste veya otomobilde biraz uyumaya ihtiyaç duyulan her an kullanılabilen hafızalı köpük yastık NodPod, koltuğun üst kısmına yastığın altındaki cırt cırtlı bölmede gizli olan bağcıklar sayesinde bağlanıyor ve oturma pozisyonunda uykuya daldığınızda başınızın öne doğru hareket etmesini ve uykunun bölünmesini ya da yanınızdaki yolcunun omzunda uyanmanızı engelliyor.

Arkadaki yolcunun ekranını kapatmayacak şekilde tasarlanan NodPod’un bağcıkları, başı 90 derecelik bir açıyla, tıpkı yatakta uzanır gibi dik tutuyor, içinde yolculuk edilen aracın hareketleriyle birlikte sağa ya da sola dönmesini engelliyor. Böylece, uzun süren yolculuklarda boyun ve sırt ağrısı çekmeye son veriyor. Ön siparişle 32 dolara sahip olabileceğiniz NodPod, Kickstarter’da %1000’den fazla fonlanarak kampanya dönemine devam ediyor.

Görsel: Kickstarter