Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nissan Cube 360 Derecelik Selfie Odasına Dönüştü

Nissan Cube 360 Derecelik Selfie Odasına Dönüştü

Japonya’da yaygın şekilde kullanılan ve başka ülkelere de açılmak isteyen Nissan Cube, eğlenceli anları 360 derece fotoğraflayan bir stüdyoya dönüştü.

Nissan Japonya, Cube model otomobili daha geniş kitlelere buluşturmak için Material Japonya ile birlikte “Cube Shutter Room“u yarattı. Cube Shutter Room, tanıtım amaçlı bir Nissan Cube’u yolcuların eğlence ve heyecan dolu anlarını bullet time (seri çekim fotoğraflar) adı verilen ve genellikle sinema sektöründe kullanılan, hareketli anların aşırı yavaşlatılmış görüntülerini net bir şekilde yakalayabilen efektle birlikte 360 derece kaydediyor.

Nissan, Japonya’da bir hayli popüler olan ve ülkenin ilk kompakt otomobili unvanını taşıyan Nissan Cube’un iç donanımını ve tasarımını, çekici ve fonksiyonel özelliklerini dünyanın diğer ülkelerindeki otomobil severlerle buluşturmak için Cube’un içini duygu sensörü fonksiyonuna sahip, sürücünün ve yolcuların eğlenceli vakit geçirdiği anları sezgisel olarak algılayabilen kameralarla çevreledi.

Otomobilin içinde yaşanan eğlenceli dakikalar, otomatik olarak 360 derece kaydedildi ve günlük hayatın bir parçası olan anlar bilim kurgu macerasından fırlamış görüntülere dönüştü. Günümüzde gittikçe yaygınlaşan otomobil içinde çekilen selfie’lere daha farklı bir boyut getiren Cube Shutter Room, sürücünün gözünü yoldan ayırmadan arka koltukta yaşanan eğlenceye dahil olmasını sağlıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=fmOo-HNYE5M

Görsel: YouTube