Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
New York’ta Airbnb’den Kiralık Eskimo Evi

New York’ta Airbnb’den Kiralık Eskimo Evi

Brooklyn'de yaşayan Patrick M. Horton, New York'ta yaşanan kar fırtınasını fırsata çevirerek kendi İglo'sunu yapıp Airbnb'de ilan verdi.

Biz İstanbul’un şu anki havasına karşı serzenişler dizerken New York tarihinin en büyük 2. kar fırtınasını yaşıyor. Bu durum tüm şehri ve içinde hayat kuran tüm insanları da derinden etkiliyor. Casey Neistat’ın şehir sokaklarında snowboard yapmasından sonra Patrick M. Horton yaratıcılığı bir üst seviyeye çıkararak arka bahçesine eskimo evi yaptı.

İki kişilik kapasiteye sahip olan igloyu romantik çiftlerin unutamayacağı bir anıya dönüştüren Horton, evini Airbnb üzerinden geceliği 200 dolardan kiraya verdi. Bir anda inşa edilen ve kıvrak zeka ile parlayan iglonun içi tabii ki şömine ve ayı postuyla süslenmedi. Fakat birkaç kat battaniye ve elyaf yastıklar her zaman hizmete hazırdı.

Patrick M. Horton‘ın 2 günlük çalışması sonucu yapılan iglo’nun ilanı, Airbnb’nin ev kullanım koşullarına uymadığı gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Fakat teknolojiyi eğlenceli bir dille hack‘lemesiyle kendine ve ilham verdiği insanlara neşe kaynağı oldu.









Görsel; Imgur, Patrick M. Horton