Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mesaj Kaygılı Dijital Bileklik

Mesaj Kaygılı Dijital Bileklik

Embrace+ sizi telefonunuz ile sosyal ağlarınız üzerinden aldığınız tüm mesaj ve bildirimlerden yanarak haberdar eden bir bileklik.

Embrace+, giyilebilir teknoloji alanında bir diğer Kickstarter projesi. Akıllı bileklik telefon ya da sosyal medya bildirimleriniz icin farklı renklerde yanarak alarm veriyor. Bildirimleri kişiselleştirebiliyorsunuz yani eğer mesaj geldiyse başka bir renkte; Faebook, Twitter, Tumblr, Instagram, Facebook’tan bildirim geldiyse başka bir renkte, şarjınız bitiyorsa veya takvim hatırlatmasıysasizin seçtiğinizbaşka bir renkte yanabiliyor.

Spor yaparken, toplantıdayken, çok önemli bir şey olmadıkça kitap keyfinizi bölmemeye karar verdiğinizde ya da herhangi olası bir durumda çok faydalı olabilir. Çok önemli bir aramaysa haberdar olup, sizin için o kadar da önemli değilse yaptığınız şeye telefonunuza bakmadan devam edebilirsiniz çünkü bilekliğe belli kontakları ve grupları da tanıtabiliyorsunuz. Tabii ne renk yanacağının yanı sıra, ne kadar süre yanacağı, ne kadar parçalayacağı, ne şekilde yanıp söneceği, hızı da ayarlanabilir kullanıcısı tarafından. Telefonunu çantasına atıp bir daha ne duyan ne gören nesiller için de kullanışlı.