Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mesafelere Aldırmadan Beraber Doğum Günü Kutlama Uygulaması: Birthday Box

Mesafelere Aldırmadan Beraber Doğum Günü Kutlama Uygulaması: Birthday Box

Birthday Box ile doğum günlerinin vazgeçilmezi kutlama videosu, teknolojiyle buluşuyor.

Doğum günlerinin en güzel değeri, insanın tüm sevdiklerinin yanında olması ve aynı duyguyu birlikte yaşayabilmesi. Kutlama öncesi arkadaşlarının toplanarak “İyi ki doğdun!” videosu hazırlamak da bu sevincin en güzel anlarından birisi.

Çok sık seyahat eden ve bir nevi göçebe hayatı yaşam standartı olarak benimseyenler içinse arkadaşlarının doğum günlerini kutlamak bir nebze tatsız tutsuz geliyor. Birthday Box, sosyal ağlardan atılan bir mesajdan daha fazlasını vermek isteyenler için geliştirilmiş bir mobil uygulama. Facebook ile bağlanarak tüm arkadaşlarımızın doğum gününü tek ekrandan görüp tebrik mesajı olarak kısa videolar çekebiliyorsunuz. O şanslı kişinin doğum gününde, çekilmiş tüm tebrik videoları bir araya gelerek kolaja dönüşüyor ve mekan gözetmeksizin güzel anlar bir arada yaşanıyor.

Birthday Box’ın ikinci önemli özelliği ise bir başka doğum günü klasiği olan, “Doğum günümde bir şey almak isterseniz; bunu alabilirsiniz.” yorumuna karşılık kitlesel fonlama mantığıyla bir araya gelerek doğum günü çocuğunun isteğini yerine getirebiliyorsunuz.

Şimdilik sadece iOS cihazlar üzerinde kullanılabilen Birthday Box, Ocak ayında da büyük bir güncellemeyle yeni sürümüne geçmeye hazırlanıyor.

Görsel; Birthday Box