Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
McDonald’s’ın Fedakar Babalara İthaf Ettiği Reklam Filmi

McDonald’s’ın Fedakar Babalara İthaf Ettiği Reklam Filmi

McDonald's Avustralya, kızları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalar için duygusal olduğu kadar eğlenceli bir reklam filmi hazırladı.

The Sweet Shop yapım şirketinden Noah Marshall’ın yönettiği McDonald’s Avustralya’nın yeni reklam filminde babaların kızları için yaptığı fedakarlıklar anlatılıyor.

90 saniyelik reklam filminde, baba olacağını eşi tarafından eline tutuşturulan 99 Bebek İsmi kitabından öğrenen motosiklet tutkunu baba adayı ilk önce yaşam şeklini ve alışkanlıklarını, daha sonra evin tüm dekorasyonunu değiştiriyor. Yeni üyenin aileye katılmasıyla birlikte bebek odası için yeni eşyaları monte etme işi de tabii ki babaya düşüyor.

Önce motosiklet direksiyonunun yerini bebek arabası alıyor, sonra baba zamanla bebek bakmayı öğreniyor. Bira şişesinin yerini alan biberondaki sütü eline damlatarak ısısını kontrol ettikten sonra kızına içiren baba, uyuyamadığı zaman ona masal anlatıyor. Gündüzleri birlikte evcilik oynayıp, kızının hazırlayıp plastik çay bardaklarına koyduğu karışımı gıkını çıkarmadan içiyor ve ona makyaj yapmasına da izin veriyor

Evdeki mobilyaların değişmesi ve işe yaramaz şeylerin atılması gibi, izlenen filmlerin yerini de yavaş yavaş pembe kutulu çizgi film DVD’leri alıyor. 6 – 7 yaşına gelene kadar kızından kopmayan ve onun isteklerini yerine getirmeye çalışan fedakar baba, hasta olduğunda da kızının yanından bir an olsun ayrılmıyor. Filmin sonunda baba – kız, içeriği zenginleştirilen hamburgerleri menüsüne dahil eden McDonald’s’ın yolunu tutuyorlar ve kendilerine keyifli bir ziyafet çekiyorlar.

Arka fonda Meatloaf’un klasikleşen parçası I’d Do Anything For Love’ı duyduğumuz reklam filmi, çocuklarını büyütmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kız çocuğu babalarına ithaf edilmiş.

https://www.youtube.com/watch?v=Av0jAxPdNWA
Görsel: YouTube