Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Manhattan’daki Ofis Camlarında Post-it Savaşları

Manhattan’daki Ofis Camlarında Post-it Savaşları

Manhattan Canal Street’te bulunan reklam ajansları, Post-it’lerle ofis pencerelerine oluşturdukları dev resimlerle birbirlerine karşılık veriyor.

Ofisleri, Manhattan Canal Street caddesinde yer alan ajanslar arasında iki haftadır süren ve yalnızca bir “Merhaba” yazısıyla başlayan #postitwars kapışması devam ediyor. Ajanslar, birbirlerine ofis binalarının pencerelerine Post-it sayfaları yapıştırarak yarattıkları resimlerle ve yazılarla mesajlar veriyor.

Havas Worldwide’ın tüm ajansları gölgede bırakan ve ofis pencerelerine binlerce Post-it’le birlikte 4 saat süren çalışmayla oluşturduğu devasa mikrofon bırakma mîmi, Biolumina’nın savaş gazileri için gerçekleştireceği bağış kampanyasıyla güzel bir amaca hizmet edecek olan bu eğlenceli etkinliğin en başarılı çalışmalarından bir tanesi.

Küresel bir fenomene dönüşmesi beklenen ve #CanalNotes olarak da bilinen Post-it çılgınlığa Horizon Media, Cake Group, Horizon Media, Biolumina, Harrison and Star. Getty Images, 3M gibi markaların yaratıcı ekipleri katıldı.

Havas Worldwide’ın post-it savaşını sonlandıran mikrofon bırakma muralı:

Post-it savaşlarına katılan ajansların ve apartman sakinlerinin camlarına yazıp çizdiği çalışmalardan bazıları:


Görsel: Adweek, Twitter, Instagram