Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Lüks Otomobile Yeni Bir Fransız Yorumu: Divine DS

Lüks Otomobile Yeni Bir Fransız Yorumu: Divine DS

Citroen'in premium alt markası DS bundan böyle ayrı bir marka olarak pazarlanacak.

Fransız otomobil üreticisi Citroen başarılı bir stratejiyle tarihinin en parlak modellerinden birinin adı olan DS’i kullanarak bir alt seri yaratmış ve mevcut Citroen modellerinin platformları üzerinde ufak dokunuşlar yaparak geliştirdiği DS3, DS4 ve DS5 modelleriyle alışılmışın dışında bir çizgi yakalamıştı. İlk modern DS modeli DS3’ün lansmanından bu yana 4 yılda tüm dünyada 500.000’den fazla DS satmayı başaran Citroen, şimdi DS’i bir alt model değil, ayrı bir marka olarak konumlandırma kararı aldı.

Citroen bir süredir Çin’de DS modelleri ayrı bayilerde satmaya başlamıştı. DS artık resmi olarak kendi başına bir otomobil markası olarak devam edecek hayatına. DS markasının lansmanı da, Divine Dadlı konsept modelle duyuruldu.

Divine DS, son derece fütüristik ve üretime uzak görüntüsüne rağmen iç tasarımındaki kişiselleştirme özelliklerini ifade edebilmek için çok farklı ve özenli kabin tasarımları ayrı ayrı çalışılmış. Aracın dışındaki heybetli ve atletik heykel formu, içinde muazzam detaylı bir kabin işçiliğiyle tamamlanmış.

İçerde gördüğünüz detaylara bir örnek: ışıltılı kristaller Swarovski. Aracın boyutları standart bir C segment kompaktlığında olmasına rağmen müthiş bir var olma duygusu uyandırıyor.

Arka ışıklar efsanevi Alfa Brera’yı andırdığı için otomobili ayrıca daha çok sevmiş olabilirim.

Görseller: Citroen