Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Los Angeleslı Müzik Şirketi The Record House Türkiye’ye Açılıyor

Los Angeleslı Müzik Şirketi The Record House Türkiye’ye Açılıyor

Mert Özcan ve Beto Vargas'ın kurduğu Los Angeles merkezli kayıt ve müzik şirketi The Record House, Türkiye'deki reklam şirketleriyle de çalışmaya başlıyor.

Müzik ve ses tek başına oldukça güçlü duyguları karşı tarafa aktarabilen bir araç. Görsel çalışmalarda ise bu işitsel üretimler anlatılmak istenileni doğrudan aktabiliyor hem de çok daha kalıcı anılar yaratıyor.

Boston’daki Berklee Müzik Koleji‘nden mezun olan Mert Özcan, 2014’te Beto Vargas ile kafa kafaya vererek Los Angeles’ta müzik yapım şirketi ve kayıt stüdyosu The Record House’u kuruyor. The Record House‘un iki temel çalışma alanı var. İlki reklam jingle’ları, kurumsal müzikler, TV dizileri/sinema filmleri için orijinal müzik bestelemek ve ses tasarımı ile post prodüksiyon noktasında yaratıcı çözümler üretmek. İkincisi ise sanatçılarla birlikte çalışarak onların stüdyo albümlerini hazırlamak.

The Record House; ABD’de Wayfair, Puma, Acura ve Dos Perros gibi markalara müzik besteledi ve John Legend, Travis Barker, Grizfolk gibi sanatçılarla çalıştı. İki yılın sonunda Türkiye’de de çalışmaya başlayacak olan The Record House, ABD’de verdiği hizmetin tamamını Türkiye’ye de sunuyor. The Record House hakkında detaylı bilgiyi ve iletişim için internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: The Record House