Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Line.do ile Hazırlanan Özgeçmiş

Line.do ile Hazırlanan Özgeçmiş

Tevfik Tacar, A4 kağıtta CV hazırlamak yerine Line.do'da kendi iş hazırlayıp, şirketlere ulaştırımış.

Yaratıcı sektör ve dijital dünya çalışanlarının iş bulma sürecinde de yaratıcılıklarını sergilemesi görüşmeler sırasında farklılaşmalarını da sağlıyor. Pazarlama alanında kendini geliştiren Tevfik Tacar; eğitim bilgileri, sosyal medya yetenekleri ve beklentileriyle birlikte Line.do‘da bir liste hazırladı.

Bildiği yabancı dillerden yeni şeyler öğrenmeye olan açlığına kadar kurumsal yaşamda gereken özelliklere sahip olan Tevfik Tacar, internetin eğlenceli görselleriyle bu öğeleri birleştirerek iş görüşmelerinde kullanabileceği ve tüm internete deklare ettiği bir iş ilanı hazırlamış. Samimi diliyle de dikkat çeken ilan sosyal ağların kullanım vizyonlarıyla nasıl farklılaşabileceğine de güzel bir örnek oluşturuyor.

Farklı disiplinlerle yaratıcı başvuru ve ilan çalışmaları olarak, Yener Namaz C-Section’a staj başvurusu için kısa film çekmişti. Tasarımcı Søren Rosenkrands Danielsen, kendini ve görsel yeteneklerini sergileyen bir video hazırlarmıştı. Sanat yönetmeni Sebahat Karcı ise 3 boyutlu kitap tasarlayarak portfolyosunu sunmuştu.

Tevfik Tacar ile tanışmak için buradan ilanın tamamını inceleyebilirsiniz.

Görsel; Line.do, Tevfik Tacar