Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Lane Bryant, Victoria’s Secret’a Karşı

Lane Bryant, Victoria’s Secret’a Karşı

Büyük beden giyim markası Lane Bryant, “I’m No Angel” (Melek Değilim) kampanyasıyla Victoria’s Secret’ı ringe davet ediyor.

Kampanyanın 30 saniyelik siyah-beyaz videosunda, birbirinden seksi iç çamaşırlarıyla poz veren güzel kadınlar görüyoruz. Vücutlarıyla gurur duyan bu büyük beden kadınlar, arada bize dönüp laf atıyor, ve “melek” olmadıklarını söylüyorlar. Videoda, görsel etkinin ağırlığını arttırmak ve gerçek dünya olgusunu kuvvetlendirmek için fonda müzik kullanılmamış.

Lane Bryant, Cacique koleksiyonunu tanıtırken, bir taraftan da “Eni boyu, bedeni önemli değil, bütün kadınlar seksidir” diyor. Kampanya sosyal medyada büyük destek bulmuş ve birçok kadın #ImNoAngel etiketiyle kendi fotoğraflarını paylaşıp, kampanyaya destek vermiş.

Victoria’s Secret ile Lane Bryant kampanyalarında güzel kadınları kullanmaları haricinde, yaklaşımları, markalarını konumlamaları, öne çıkarttıkları değerler ve dokunmaya çalıştıkları duygular açısından tamamen iki farklı kutupta duruyorlar. Sonunda aynı gölden su içen iki markadan hangisinin yaklaşımı kazanacak, bekleyip göreceğiz.

Görsel; LaneBryant