Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Kristal Elma 2015 Açılış [Kristal Elma 2015]

​Kristal Elma 2015 Açılış [Kristal Elma 2015]

Kristal Elma artık dünyada Cannes Festivali’nden sonra en büyük festival konumuna ulaştı.

Kristal Elma 2015 festivali açılışını ilk olarak M. Serhat Kuzuloğlu yaptı. Sırasıyla sahneye Reklamcılık Vakfı Başkanı Kayhan Şardan ve Lift Content Factory Kurucusu Ömer Erdem çıktı.

Ankara’daki içimizi parçalayan üzücü olay nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Kayhan Şardan, gerçekleşen olumsuz olaylar ile birlikte tüm bu olumsuzluklara rağmen onlara inat üretmeye devam etmemiz gerektiğini dile getirdi. Yaratıcılığın cesaret gerektirdiğini ve korkak kişilerden yaratıcı bünyeler çıkamayacağını sözlerine ekledi.

Bizleri 3 günlük dopdolu bir etkinlik takvimi bekliyor. Yurtdışından 60 konuşmacı ile birlikte toplamda 145 konuşmacı yer alacak. Bu seneki festivalin teması: Fame (Şöhret), TBWA ekibi önderliğinde gerçekleştirildi. Ayrıca bu sene Future Sense içerisinde ilk kez gerçekleşecek portfolyo değerlendirme etkinliği olacak. Bu gençler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

İki senedir İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde gerçekleşen olan Kristal Elma bu sene ilk defa Uniq İstanbul da gerçekleşiyor.

Ömer Erdem, Cannes Lions Yaratıcılık Festivali’nden sonra Kristal Elma Festivali’nin dünyanın en büyük ikinci yaratıcılık festivali olduğunu ve Lift Organizasyon olarak gurur duyduğunu dile getirdi. Artık dünya çapında bir etkinlik seviyesine ulaştığını sözlerine ekledi.

Görsel; Bigumigu