Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kolektif House Levent’te [advertorial]

Kolektif House Levent’te [advertorial]

Yaşayan ofis Kolektif House, yeni adresi Levent ile büyümeye devam ediyor.

Mutlu ve yaşayan ofis kavramlarını benimseyen ve yaratıcı disiplinlerde üretim yapan bireylere çalışma alanı sunan Kolektif House, Haziran ayında üçüncü evi olan Levent’in kapılarını açtı. Böylece Kolektif House 4. Levent Sanayi ve Şişhane’den sonra yaratıcı sektör çalışanlarına hazır ofis anlayışını Levent’te de sunuyor.

Kanyon AVM’nin hemen yanında konumlanan Kolektif House Levent, 2200 metrekarelik bir alana kuruluyor ve 1 ile 50 kişi arasında değişen ofis seçenekleriyle yaratıcı ofis olanakları sunuyor. Kimi ofislerinin sahip olduğu balkon ve bahçe seçenekleri de ofis yaşamının yoğun temposu içinde minik kaçamaklar yapmanızı sağlıyor.

Kolektifli olduğunuzda hazır ofisin yanı sıra 220 metrekarelik etkinlik alanı, mutfak, toplantı odaları, dinlenme ve açık çalışma alanları ve yaratıcılık odası gibi ortak kullanım alanlarından da faydalanabiliyorsunuz. Ofisinizin kapısını kapattığınız zaman işinize zaman ayırırken, kapınızı açtığınız zaman farklı disiplinlerden yaratıcı bireylerle aynı havayı soluyorsunuz.

Mutlu ofis anlayışını özümseyen Kolektif House’ta, çalışırken ihtiyaç duyabileceğiniz her şey düşünüldüğü için size sadece sevdiğiniz işe odaklanmak kalıyor. Siz çalışırken masa başında masaj keyfi ve nefes eğitimi, Pazartesi kahvaltıları, paneller, konuşmalar, yoga dersleri, müzik ve sanat etkinlikleriyle Kolektifli olmanın farkını yaşıyorsunuz.

Kolektif House Levent hakkında daha detaylı bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Kolektif House’u Facebook, Instagram, YouTube ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

Görsel; Kolektif House