Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kolektif Explore: Murat Özyeğin, Tezgahçılar, Meal Box

Kolektif Explore: Murat Özyeğin, Tezgahçılar, Meal Box

Yerel fikirlerin keşif sahnesi Kolektif Explore'un 14 Nisan'daki konuğu Murat Özyeğin, Tezgahçılar, Meal Box oldu.

Yerel fikirlerin, yaratıcı bireylerin ve girişimcilerin bir araya gelerek tecrübelerini paylaştığı etkinlik serisi Kolektif Explore‘un sonuncusu 10 Şubat’ta Kolektif House Sanayi’de gerçekleşti. Fiba Holding yönetim kurulu üyesi ve Özyeğin Üniversitesi mütevelli heyeti üyesi Murat Özyeğin’in açılış oturumuyla başlayan etkinlik yeni nesil yerel girişimlerden Meal Box ve Tezgahçılar’ın sunumları ile devam etti.

Bankacılık kökenli İnşaat Mühendisi ve Fiba Holding’in kurucusu Hüsnü Özyeğin’in oğlu olan ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Özyeğin Üniversitesi mütevelli heyeti üyesi Murat Özyeğin, bir aile holdingindeki ikinci nesil birey olmanın boyutlarını, babasıyla olan iletişimiyle beraber çalışma hayatında kazandığı tecrübeleri ve çalışma disiplinini açıkladı.

Tezgahçılar‘ın eş kurucusularından Burçak Yıldırım, yaratıcı işlerla eğitimler ve atölyeler veren Tezgahçılar’ın hikayesini paylaştı. Bir atölye kurgusuyla başlayan ve konunun ehli tarafından aktarımına dayanan Tezgahçılar, ilk yılını tamamlamasıyla birlikte bölünerek atölye, eğlence ve kurumsal olmak üzere üç segmente ayrıldı.

Meal Box‘ın eş kurucusularından Murat Demirhan, taze gurme ev yemekleri sunan girişimi Meal Box’ın doğuşundan gelişimine geçen süreç içersinde kazandıkları tecrübeyi paylaştı. Sipariş alma aşamasından teslimata kadar tüm süreci kendi başına yürüten Meal Box bireysel ve kurumsal müşterilere farklı modellerle internet, çağrı merkezi ve mobil uygulama üzerinden hizmet veriyor.

Kolektif House’u Facebook, Instagram, YouTube ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

Görsel; Kolektif House