Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Knorr, İlk Lokmada Aşık Olacak Çiftleri Arıyor

Knorr, İlk Lokmada Aşık Olacak Çiftleri Arıyor

Knorr, birbirini tanımayan ama aynı lezzetten hoşlanan potansiyel çiftlerin ilk lokmada aşık olup olamayacaklarını test ediyor.

Severek yenilen yiyeceklerin insanların kişilikleri hakkında önemli ipuçları verdiğini düşünen Knorr, MullenLowe’yle bir araya gelerek “Love at First Taste” kampanyasını hazırladı.

“Lezzet, aşkı bulmanıza yardımcı olabilir mi?” sorusuyla başlayan kampanya filminde ajans, bu soruyu, birbirlerini hiç tanımayan kadın ve erkekleri, favori yemek seçimleriyle bir araya getiren deneysel bir yaklaşımla yanıtlamaya çalıştı.

Yönetmenliğini Tatia Pilieva’nın üstlendiği reklam filminde, kaç aydır yalnız olduklarını bile unutan kadın ve erkeklere, yemeyi en çok sevdikleri yemekler soruluyor. Aynı yemek zevkine sahip olan kadın ve erkekler için favori yemekleri sürpriz bir buluşma ayarlanıyor.

Potansiyel çift adaylarının, sevdikleri leziz yemekleri afiyetle midelerine indirmeleriyle aralarında yalnızca 1 koşul bulunuyor: Bu yemekleri birbirlerine elleriyle yedirmek…

Daha önceden birbirini tanımayan potansiyel çiftler, bu şartı yerine getirmeyi reddetmiyor ve bu sayede daha çabuk kaynaşma fırsatı buluyor. Çöp çatanlığı lezzet temasıyla buluşturan kampanya filminin sonunda, izleyiciler favori lezzetlerini keşfetmeleri için 12 basit sorundan oluşan Knorr Lezzet Testi sayfasına yönlendiriliyor.

Künye:

Marka: Unilever / Knorr
Başlık: “Love at First Taste”
Ajans: Mullen Lowe
Küresel Yaratıcı Yönetici: Tom Hudson
Strate jik Planlama: Rebecca Morgan
Kıdemli Sanat Yönetmeni: Bryan Carroll
Kıdemli Metin Yazarı: Aroon Mukhey
Üst Yönetmen: Margaret Keene
Yetkili Yaratıcı Yönetici: Mark Wenneker
Küresel Hesap Yöneticisi: Izzy Falcon
Ajans Yapımcısı: Nicholas Kurs
Prodüksiyon Asistanı: Camille Hanish-Oakes
Medya Ajansı: PHD, Mindshare
Yönetmen: Tatia Pilieva
Prodüksiyon Şirketi: Pulse Films
Görüntü Yönetmeni: Andre Lascaris
Editör: Garret Price
Müzik: Joel P. West
Post Prodüksiyon: Framestore
Ses Post Prodüksiyon: Nathan Dubin / Margarit Mix

Görsel: YouTube