Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
KindAds ile İnternette Reklam Görerek Sokak Hayvanlarına Yardım Edin

KindAds ile İnternette Reklam Görerek Sokak Hayvanlarına Yardım Edin

Sade Chrome eklentisi KindAds, rahatsız etmeyen reklamlarla sokak hayvanlarına fon yaratıyor.

Sokak hayvanları için farkındalık ve fayda yaratan proje ve kampanyalar, sıcak bir çorbanın dostluğu gibi geliyor insana. Kendinden aşağıda görmediğin canlının varlığına saygı ve bu düşünceyle doğan naif erdem insanın içini kaplıyor. Migros, raflarında kalan besinleri HAYTAP gönüllüleriyle paylaşıyor, Fiat ise eski açıkhava reklamlarını kulübeye dönüştürüyordu.

Chrome eklentisi KindAds ise günlük rutin içerisinde sizleri rahatsız etmeden sokak hayvanlarına yardım etmenizi sağlıyor. Google aramalarınız sırasında dikkat çekmeyen, kendi halinde reklamlarla karşılaşıyorsunuz ve bu reklam gelirleri birikerek Sahipsiz Hayvanları Koruma Derneği‘ne bağışlanıyor.

Ortalama bir internet kullanıcısı yılda 8 ile 25 TL arasında bir reklam geliri yaratabiliyor. Bu atıl kapasiteyi kullanan KindAds, size adeta hiçbir şey yapmadan hayvanlara yardım etmenizi sağlıyor. Fakat ilk adımı atarak eklentiyi indirmek ve kurmak da “hiçbir şey” kalıbını çürütüyor. KindAds aylık olarak toplanan miktarı internet siteleri üzerinden yayınlayarak şeffaflık da sağlayacak.

Chrome eklentisi buradan kurabilirsiniz.

Görsel; KindAds