Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Katlanabilir Cep Koltuğu Sitpack

Katlanabilir Cep Koltuğu Sitpack

Cep büyüklüğünde katlanabilir koltuk optimum konforu sunuyor.

Mobil kavramı, metropol hayatların merkezinde bulunuyor. Kullandığımız teknolojik cihazlar küçülüp mobil olurken bireylerin de dışarıda geçirdiği zamanın verimliliği önem kazanıyor. Seyahat, şehir trafiği hatta bekleme kavramı kimi zaman yorucu oluyor. Oturup dinlenmek de ihtiyaç haline geliyor.

Sitpack, oturmak için fırsat veya imkan bulamadığımız zaman devreye giriyor. “T” şeklindeki bu koltuk katlandığı zaman küçük bir silindir halini alıp cebe sığabiliyor. Kompakt tasarımı sayesinde piknik ve sahil ziyaretlerinde kullanılan üçgen taburelerin önüne geçiyor. Taşıma kolaylığı ise Sitpack’in diğer katlanabilir koltuklar arasından sıyrılmasını sağlıyor.

Kickstarter üzerinden duyurulan projeyi Danimarkalı Mono+Mono geliştiriyor. Herhangi bir elektronik devreye sahip olmayan ürün, kullanım aşamasında da şarj veya bağlantıya ihtiyaç duymuyor. Tamamen günlük hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan bir tasarım olduğu için teknolojiye sadece tasarım aşamasında ihtiyaç duyuluyor.

Doğru açı ile ağırlık merkezini destekleyerek dinlenmeyi sağlıyor. Ayakta durmak yerine oturmaya ihtiyaç duyulan her an, birkaç dakika için bile olsa küçük ve dayanıklı bir çözüm sunuyor.

https://www.kickstarter.com/projects/rest/rest-the-worlds-most-compact-foldable-seat/

Görsel; Mono+Mono