Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kariyeriniz ve Peşinizdeki Patronlar Filme Dönüştü

Kariyeriniz ve Peşinizdeki Patronlar Filme Dönüştü

TEB Kariyer'in öğrencilerin geleceğine karar vermesini kolaylaştıran programı Akıl Fikir Kampüsü'ne C-Section'dan interaktif bir reklam filmi.

Üniversite öğrencisinin karşısında duran en büyük engellerden birisi kariyerine başlama ve geleceğini planlama anı. Her bilgiyi teorik olarak öğrenen ve gerçek yaşama dair çok az tecrübe kazanan öğrencilerin, mezun olduğu zaman sudan çıkmış balığa dönmemek için eğitim dönemilerini de verimli geçirmesi gerekiyor.

TEB Kariyer’in Akıl Fikir Kampüsü de bu noktada öğrencilerle üst düzey yöneticileri bir araya getirerek zihin dünyalarını aydınlatmayı amaçlıyor. Tabii bu süre içinde özgeçmişin hali de en büyük fark yaratan etkenler arasında yer alıyor.

C-Section tarafından hazırlanan Beni Ne Patronlar İstedi portalı da eğlenceli ve dinamik bir internet sitesi olarak kurgulanmış. Yeşilçam’dan alıştığımız “beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de…” kalıbını iş hayatına uygulayarak Akıl Fikir Kampüsü’nün kariyer yolunda kazandırdığı ivmeyi vurguluyor. LinkedIn hesabıyla veya özgeçmiş dosyasını yükleyerek gerekli bilgiler paylaşıldıktan sonra bize özel videomuz hazır hale geliyor. Sonra da geriye gönül rahatlığıyla bizi kimlerin kimlerin isteyip de varmadığımızı ballandırarak anlatmak kalıyor.

Kendi filminizi bu adres üzerinden giriş yaparak izleyebilirsiniz.

Künye:

Ajans: C-Section

Görsel; Beni Ne Patronlar İstedi