Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Karaca’dan Sevgili Bulunca Değişenlere Tam Destek

Karaca’dan Sevgili Bulunca Değişenlere Tam Destek

Karaca, sevgili bulunca en yakın arkadaşlarını satanların doğru yolda olduğunu düşünüyor ve onları evlilik konusunda cesaretlendiriyor.

1973’te kurulan mutfak, sofra ve ev tekstil ürünleri markası Karaca, C-Section’la bir araya gelerek, sevgili bulduktan sonra bir takım davranışlarını değiştiren ve en yakın arkadaşlarıyla takılmaktansa sevgilisiyle vakit geçirmeyi tercih eden kadın ve erkeklerle ilgili keyifli bir kampanya hazırladı. Kampanyanın prodüktörlüğünü ise Autonomy üstlendi.

#sevgilibulunca arkadaşlarına elveda diyenler” başlığını taşıyan ve 3 reklam filminden oluşan eğlenceli kampanya, sevgili bulmadan önce erkek erkeğe yapılan; evde toplanıp maç seyretme, halı saha maçı yapma ve kadınların düzenlediği pijama partileri gibi aktivitelerden uzaklaşıp; erkeklerin tango, pasta kursuna katılmasını, kadınların ise birden bire fanatikleşip sevgilileriyle birlikte futbol maçı izlemesini ve çiftlere yönelik aktivitelerde bulunmasını destekliyor.

Reklam filmindeki dış ses, onlara doğru yolda olduklarını söyleyip “Umarız evlenirsiniz.” dileğinde bulunuyor ve birlikte kuracakları yuva için Karaca’da uygun fiyatlı ürünler bulunduğunu hatırlatıyor.

“Tango”, “Pasta” ve “Fanatik” ismini taşıyan eğlenceli reklam filmleri:

Görsel: YouTube