Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İş kurduk, şirketimizin adına da Bigumigu koyduk! :)

İş kurduk, şirketimizin adına da Bigumigu koyduk! :)

Heyecanlı gelişmeler yaşıyoruz, paylaşmazsam olmaz! 🙂
 
Biliyorsunuz (ya da bilmiyorsunuz), bu sene başında Yalçın ile işlerimizi bırakıp, kendi hayallerimizi gerçekleştirmek için kollarımızı sıvadık ve kendi şirketimizi kurduk. Bayramda Yalçın bu süreci kaleme aldı. Tüm detaylar, zorluklar, deneyimlerimizi şurdan okuyabilirsiniz. Ailelerimiz tüm bu süreçte bize inanılmaz destek oluyorlar. İyi ki varlar! :))
 
Evet… Şirketimizin adı Bigumigu oldu (şok oldunuz değil mi? :D), yaptığımız işe ise İletişim Trendleri ismini verdik.


(Şirket açma evraklarını imzalayıp, karar alıyoruz :))

Türkiye'nin önde gelen markalarına her ay gidip o ay neler oldu onu anlatıyoruz, tartışıyoruz. Yaklaşık 2 saat süren ve içerik olarak çok geniş bir yelpazeye sahip bu görüşmelerimize ‘ilham saati’ olarak adlandırıyoruz.
 
İlk başlarda sunumlarımıza sadece marka ekipleri katılırken, süreç içinde şu anda marka ekipleri dışında markanın offline ve online ajansları, medya ajansları da katılmaya başladı. Katılım arttıkça herkesin bilgilerini paylaşması daha da güzel oluyor.
 
Devamlı çalışmaya başladığımız ilk marka Avea oldu! Kısa bir süre sonra Promoqube ile de çalışmaya başladık. Geçen ay, Ağustos'ta 2 yeni markamız oldu. Artık Efes Pilsen ve Ağaoğlu ile de çalışıyoruz 🙂 Devamlı hizmet vermediğimiz markalarımız da var ama onları şimdilik gizli tutuyorum.


(Sunum öncesinde iPad'den foto çekimi denemesi yapıyorum)

Sunumlar harici Okuyanus gibi bazı markalarımıza ise özel projeler geliştirdik. 
 
Bu can alıcı gelişmelerin yanında Eylül itibari ile Marketing Türkiye dergisinde de yazı yazmaya başladık.  Yakınlarınızda Marketing Türkiye varsa, hemen 80. sayfasında Yalçın’ın ‘Ulaşım ve mobilitede geleceğin trendleri’ yazısını okuyabilirsiniz. Az evvel ben de 15’inde çıkacak olan Marketing Türkiye IP dergisi yazısını teslim ettim. Heyecandan yerimde duramıyorum. Çok sıkı bir yazı yazdım. Okuyunca paranoyak olabilirsiniz, şimdiden belirtiyim 😉

 
Bir kaç sürprizimiz daha var. Ama az zamanı daha var onların.  Evet bizden haberler böyle… Sunumlarımıza katılanlardan ya da yazılarımızı okuyanları yorumlara davet ediyorum 😀

Bizimle kontağa geçmek isterseniz eposta adreslerimiz: [email protected] ve [email protected]