Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Instagram’da Hayırlara Vesile Olan Çıplak Ayak Fotoğrafları

​Instagram’da Hayırlara Vesile Olan Çıplak Ayak Fotoğrafları

Toms, her yıl yaptığı “Ayakkabısız Bir Gün” etkinliğinde bu defa bizi Instagram’da çıplak ayaklarımızı paylaşmaya davet ediyor.

Toms, bu yılki “Ayakkabısız Bir Gün” etkinliğinde, ihtiyacı olan çocuklara ayakkabı göndermenin eğlenceli bir yolunu bulmuş. Instagram üzerinden çıplak ayak fotoğraflarımızı paylaşıyoruz ve Toms her fotoğraf karşılığında ihtiyacı olan bir çocuğa ayakkabı bağışlıyor. Kampanyanın amacı, hem ihtiyacı olan bir çocuğu ayakkabı sahibi yapmak hem de çocuk sağlığı ve eğitimine dikkat çekerek gereken önemin verilmesini sağlamak.

5-21 Mayıs tarihleri arasında devam edecek kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler çok basit: Güzelce fotoğrafladığınız çıplak ayaklarınızı, Instagram’da Toms’u etiketleyerek ve #WithoutShoes Hashtag’ini kullanarak paylaşıyorsunuz ve gerisini Toms’a bırakıyorsunuz.

Aslında Toms bu yardımları tüm yıl boyunca, biz çıplak ayaklarımızı paylaşalım paylaşmayalım, zaten yapıyor. Aklımızda bulunsun; aldığımız her Toms ayakkabıyla, ihtiyacı olan bir çocuğa ayakkabı sağlanıyor. Bu kampanyanın farkı, Toms’a bağış yaptırmanın kredi kartı limitlerimize bir etkisinin olmaması.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

To celebrate our birthday, we're making it even simpler for you to give. Post a picture of your bare feet to Instagram, tag it #withoutshoes, and TOMS will give a new pair to a child in need. It's that easy. http://toms.sh/1cfe5V8

Posted by TOMS on Tuesday, 5 May 2015

https://instagram.com/p/2VWyYWpiyb/

Görsel; Toms, Instagram